Titos

Zondag 3 april 14u – 18u

Maken alle schelpen het geluid van de zee als je ze tegen je oor houdt? Tijd om dat eens uit te testen! Zorg ervoor dat je zeker met de fiets bent.

Zondag 10 april - geen chiro

Boehoe, geen chiro vandaag. Geniet van jullie paasvakantie!

Zondag 17 april - geen chiro

Twee weken na elkaar zonder chiro! Sorry mannekes, maar het is Pasen vandaag. Om toch wat chiro te hebben vandaag, kan je voor 3 april inschrijven om vandaag je paasmand(en) te komen ophalen!

Vrijdag 22 tot Zondag 24 april

We gaan op een megavetcool titoweekend! Concrete info volgt nog.

Zondag 1 mei 14u-18u

We gaan op stap! En met op stap bedoelen we op trap. Trappers. We gaan ergens naartoe met de fiets oké.

Zaterdag 7 mei

Mamma mia! Casa d’Antonio is eindelijk terug. Iedereen is welkom om lekker te komen smullen van onze overheerlijke pasta’s. Meer informatie over dit evenement volgt nog.

Zondag 8 mei 14u-18u

Verrassing! Wie weet wat jullie vandaag gaan doen. Zeiden we ‘jullie’? We bedoelden ‘wij’ natuurlijk. Of niet…

Zondag 15 mei

Weten jullie nog dat we een programma gingen doen in het thema van plastische chirurgie en dat er dan 10 kubieke hectare regen uit de lucht viel? Awel, in mei zal het wel beter weer zijn zeker?

Zondag 22 mei  14u30-18u30

We gaan is volledig weg van de chiro! Aan de ouders: gelieve jullie kiddo’s tegen 14u30 af te zetten in de Schanslaan in Schilde (bij de visvijver). Kom ze dan liefst ook weer halen tegen 18u30. Of stuur ze met de fiets. Zolang ze er staan is het goed voor ons ;)

Zondag 29 mei 14u-18u

Achievement get: naar de chiro komen op 29 mei. Eens zien wat voor achievements we nog kunnen behalen, misschien vinden we wel diamanten…

Na de chiro is het ook titocafé, waar iedereen nog een lekker drankje en hapje kan verkrijgen.

Zondag 5 juni - geen chiro

We hebben te veel chirozondagen na elkaar gehad, dat kan hier niet he. Geen chiro vandaag, het is klusjesdag! Ouders zeer welkom om mee te komen klussen :D

 

Zaterdag 11 juni 19u-21u

Heel de tijd zitten studeren voor de examens, dat is toch ook niet zo leuk. Vanavond kunnen jullie wat energie kwijt EN ontspannen! Combo!

 

Zaterdag 18 juni 19u-21u

Kwak kwak kwak! Kwak kwak! Er is een bepaalde vogel die ons met plezier zou aanvallen als we te dichtbij komen. Hopelijk komen we die niet tegen vandaag...

 

Zaterdag 25 juni

We brengen de BBQ terug! Onze mooiste chirofoto’s zullen op groot scherm getoond worden terwijl we kunnen genieten van een heerlijke zomerse BBQ. Meer informatie volgt nog.

Zondag 26 juni

Oh nee, het is al tijd voor de laatste chirozondag van het jaar… We maken er een spetterende afsluiting van met heel de chiro! Meer info volgt nog.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer