logo chiro antoontje
Leidingsploeg
2016 - 2017
Bivak:
Je 10 dagen
rot amuseren!
Groepsweekend:
Een weekendje weg
met de hele chiro.
Ik ben nieuw!

Kaas- en wijnavond OLA

kaas en wijnOp zaterdag 30 maart organiseert een kleine delegatie van de OLA voor de eerste keer een Kaas- en wijnavond ten voordele van onze favoriete chiro.
We nodigen je dan ook van harte uit om te komen smullen en bij te praten met de leiding, oud-leiding, ouders, leden en sympathisanten.

Voor de echte kaasfanaten is er een uitgebreide kaastafel met een mooie selectie kazen, gedroogd fruit, noten en brood (€ 15 pp). Ben je geen kaasliefhebber of lactose-intolerant? No problemo, we voorzien een speciale vleesschotel (€ 13 pp). En ook de allerkleinsten (tot 14 jaar) kunnen komen smullen: hotdogs! (€ 2,5 per stuk)

Goed nieuws voor de gezellig grote groepen: kom met 6 en krijg een fles! Vergeet niet om op het inschrijvingsformulier aan te duiden of je graag een fles witte of rode wijn wilt.
Daarnaast zullen de dorstigen verder gelaafd worden: een selectie witte en rode wijn, (zware) bieren, frisdrank, thee en koffie is voorzien.

Inschrijven voor deze topavond kan via deze link. Schrijf je je in voor zondag 17 maart?

Wil jij chiro Antoontje nog extra steunen? Fijn! Nodig ook al jouw vrienden uit voor de kaas- en wijnavond en spread the word of Cheesus! Speciaal voor jou hebben we een Facebookevenement aangemaakt zodat je ’t meteen kan delen.

Kan je niet komen eten? Dan ben je vanaf 20u welkom om je dorst te komen lessen!

IN’T KORT
WATTE? Kaas & Wijnavond t.v.v. Chiro Antoontje
WANNEER? Zaterdag 30 maart vanaf 17u
WAT VALT ER TE KIEZEN? Heerlijke kaasschotel, uitgebreide vleesschotel of hotdogs voor de kleinsten
KWANTA KOSTA? Respectievelijk € 15 per persoon, € 13 per persoon en € 2,5 per stuk
WAAR? De lokalen van Chiro Antoontje in de Antoon Van Dijckstraat 20 te Schoten
WIE? Iedereen is welkom!
WAAR INSCHRIJVEN? Via deze link.